Healthy Progress Kids

Bij Healthy Progress Kids leer je waar je voeding vandaan komt, hoe het groeit en bloeit en wat het doet voor je lichaam. Zo kan jij bewust de keuze maken wat je eet! Tijdens de kooklessen leer je ook van alles over kook- en baktechnieken. Een mooie basis om zelf lekkere en gezonde gerechten te bereiden.

Kinderkookfeestje

Ben je op zoek naar een leuke, leerzame en gezonde manier om je kinderfeestje te vieren? Kom dan met je vriendjes en vriendinnetjes naar een Kinderkookfeestje van Healthy Progress Kids.

Feestje op maat

De kinderkookfeestjes zijn te boeken voor twee of drie uur en mag je zelf je eigen thema kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van verse pasta óf vruchtentaartjes? Bij het feestje gaan we niet alleen koken maar doen we ook een leuke speurtocht in de boomgaard of speeltuin.

meer informatie nu reserveren

Kook- en bakcursus

Krijg je na een kinderkookfeestje nog meer trek in koken en bakken of vind jij koken gewoon heel leuk? Volg dan bij ons een kook- en bakcursus voor kinderen vanaf acht jaar.

Leerzaam en leuk

In zes lessen van twee uur leer je van alles over kook- en snijtechnieken, voedingsmiddelen en hygiene. We ontwikkelen onze eigen recepten en na elke les eten we onze baksels samen lekker op. Maar je mag het natuurlijk ook meenemen naar huis.

meer informatie nu reserveren

Tiener kookworkshop

Zijn jij en je vrienden/vriendinnen te oud voor een kinderkookfeestje maar willen jullie wel koken met je verjaardag? Kies dan voor de kookworkshop voor tieners van Healthy Progress. Tijdens deze workshop maken jullie helemaal zelf een écht driegangen diner.

Leerzaam en leuk

De workshop duurt drie uur waarin jullie gaan koken, de tafel mooi dekken en natuurlijk de gemaakte gerechten samen opeten.

meer informatie nu reserveren

Knutselen

Bij Healthy Progress Kids kun je binnenkort ook lekker knutselen. We gaan werken in thema's en knutselen niet alleen maar met papier maar soms ook met voeding. De knutselworkshops zijn per keer te bezoeken en hier kun je je voor aanmelden.

neem contact op