Groepsbegeleiding

Gewichtsbeheersing en leefstijl zijn actuele onderwerpen. Toch durft niet iedereen de stap naar individuele begeleiding te zetten. Gelukkig zijn onze persoonlijke trajecten ook in groepsverband te volgen. Daag uw vrienden, familie of collega's uit om samen met u voor een gezonde leefstijl te gaan en start eem eigen samengestelde groep. U kunt u ook aansluiten bij één van de groepen die door Healthy Progress georganiseerd worden.

Lees meer

Een eigen groep starten

Familie, vrienden, collega's en misschien ook vage kennissen. Nodig iedereen uit en ga samen de uitdaging aan. Onder begeleiding van Healthy Progress start u met uw eigen samengestelde groep een traject op maat. Naast het groepsdoel werkt u ook aan uw individuele doel.

Groepsbegeleiding is mogelijk voor groepen vanaf 6 tot 20 personen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

Bedrijven

Groepsbegeleiding is een leuke manier om uw personeel gezond en vitaal te houden. Onze groepsbegeleiding kan zelfs bij u op locatie worden verzorgd. De duur en inhoud van het traject wordt samen met u bepaald.

neem contact op

Progress Challenge

De Progess Challenges zijn door Healthy Progress georganiseerde groepstrajecten met een gezamenlijk doel. Samen met anderen gaat u in groepsverband de uitdaging aan naar een gezondere leefstijl of gewichtsbeheersing.

Aanmelden voor een Challenge is mogelijk zolang de groep niet vol zit. Houdt onze facebookpagina in de gaten voor datums en Progress Challenges en vergeet u niet aan te melden.

Healthy Progress Facebook